Punt de venda Autentico Chalk paint:

Les pintures Chalk paint, són pintures amb guix d’alta qualitat, que permeten donar una segona vida a qualsevol moble i complement, apte per a tota superfície (fustes, materials envernissats o pintats prèviament, plàstics, metalls, …). Són unes pintures suaus i poroses, fàcils de manipular amb diferents tècniques decoratives i creatives. El seu acabat profund i mat ajuden a suavitzar les imperfeccions de les  superfícies. És baixa en COV’s i compleix amb la norma EN7 1-3, no fan olor i no són nocives.

Existeixen tres gammes de pintures dissenyades per a diferents entorns:

  • Vintage: Especials per a mobles i complements de interior, aplicables sobre qualsevol superfície. És aconsellable aplicar una cera o vernís per donar millor acabat final.
  • Versante: Més resistent a la humitat i canvis de temperatura. Aptes per mobles, complements i parets de zones humides (banys, cuines, rajoles, …) i exteriors. No necessiten un acabat superficial final.
  • Velvet: Aquesta gamma està pensada per pintar parets. Dóna un acabat superficial uniforme i de fàcil aplicació dissimulant imperfeccions i donant un acabat mate, de llarga durada i transpirable, perfecte per a edificis catalogats i cases modernes.

 

Pròximament podreu comprar les pintures Autentico per internet, en aquest apartat.